Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FITAG MUNICIPIS. Dall'altra (parte del mar)

Teatre

  • FITAG MUNICIPIS. Dall'altra (parte del mar)
  • FITAG MUNICIPIS. Dall'altra (parte del mar)
  • FITAG MUNICIPIS. Dall'altra (parte del mar)

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre de Lloret

De divendres 28 d’agost 2020, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 28 d’ag.
21:00 h
Finalitzat
El Teatre de Lloret participa per desè any consecitiu al projecte FITAG MUNICIPIS. Un projecte que dóna l’oportunitat i possibilita... Llegir més

El Teatre de Lloret participa per desè any consecitiu al projecte FITAG MUNICIPIS. Un projecte que dóna l’oportunitat i possibilita a unes companyies estrangeres a dur el seu teatre més enllà de la ciutat, fins a uns Municipis on d’una altra manera difícilment hi arribarien. L’esperit de convivència que fa que tres companyies, una estrangera i dues de locals (Quantus Teatre i CorsetTeatre), comparteixin una jornada d’intercanvi, en aquest cas cultural i artístic a cada un dels Municipis que es fan partícips d’aquesta experiència. Una jornada sens dubte enriquidora per als membres de les tres companyies, on tots poden aprendre de tots durant un dia.


Sinópsis: Dall'altra (parte del mar) és una posada original que combina el teatre físic, el relat i la poesia. Partint de la immigració dels nostres avis i besavis cap a l'Argentina, ens vam embarcar en un viatge de tornada a les nostres arrels, a Europa, la terra on ells van néixer. Tres camins s'uneixen en un mateix moment, tres relats d'experiències travessats per una recerca de la veritat que ens porta a sentir-nos identificades i profundament convocades a revisar la nostra pròpia història.

Breu història del grup: La companyia teatral neix de la trobada de tres actrius en l'entrenament i investigació d'una poètica de teatre físic. Començant sota la orientació, formació i direcció de Yamil Ostrovsky a Buenos Aires, van realitzar diversos treballs escènics juntes, tant per a adults com infantils. Entre els més destacats es troben Antígona, Marieta dóna la Nota, El homenet de la rajola i algunes produccions per a esdeveniments corporatius. Paral·lelament cadascuna ha complementat la seva formació per diferents camins dins de la mateixa estètica. En l'actualitat es troben a Barcelona entrenant i produint material artístic tant en el pla teatral com audiovisual. https://www.instagram.com/dallaltra.partedelmar/