Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FITAG MUNICIPIS PRESENTA: BAILE DE HUESOS

Teatre

  • FITAG MUNICIPIS PRESENTA: BAILE DE HUESOS
  • FITAG MUNICIPIS PRESENTA: BAILE DE HUESOS
  • FITAG MUNICIPIS PRESENTA: BAILE DE HUESOS

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De divendres 26 d’agost 2022, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
XXII FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE GIRONACIA. Teatro Estudio San SebastiánProcedència: Donostia-Sant Sebastià Membres... Llegir més

XXII FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE GIRONA

CIA. Teatro Estudio San Sebastián

Procedència: Donostia-Sant Sebastià

Membres de la companyia: 9 

Durada: 75' 

Idioma: Castellà 

Gènere: Comèdia dramàtica 


SINOPSI: 

Baile de huesos és la història de quatre persones, dues dones i dos homes, que esperen l'arribada de la Mort, quatre persones alienes als seus propis somnis oa les seves realitats, quatre persones que volen viure... o que volen morir. Una peculiar Mort, a la qual la vida entusiasma conversarà amb tots ells, i la personalitat de cadascú, les seves ambicions, els seus anhels i fins i tot les seves manies quedaran al descobert. La Parca ha acudit a emportar-se'ls... potser no. Una obra per celebrar com és de bell i necessari viure, que no deixa de ser un cant a la vida o, com va dir algú, un recompte de les raons per viure mentre s'espera l'inevitable últim viatge. 

Sobre la companyia: TEATRE ESTUDI SANT SEBASTIÀ és una Companyia de Teatre Amateur nascuda a Donostia Sant Sebastià el 1965. Des d'aquell any en què ens estrenem amb UN HOME DORM de Rodriguez Buded fins avui hem estrenat entre obres breus i llargues 60 espectacles. Hem col·laborat amb l'ANTZERTI i escola de Teatre del Govern Basc. Entre els nostres autors hi ha Genet, Ionesco Tennessee Williams, Moliere, Mayorga, Brech, Sanchis Sinisterra. Diversos premis i els més importants l'Homenatge de l'Ajuntament de la nostra Ciutat i el passat any el PREMI MAX de la SGAE per la nostra important trajectòria dins del teatre Amateur i el premi ESCENAMATEUR 2021 al Director de la nostra Companyia MANOLO GÓMEZ.