Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FITAG MUNICIPIS PRESENTA: BAILE DE HUESOS

Theater

  • FITAG MUNICIPIS PRESENTA: BAILE DE HUESOS
  • FITAG MUNICIPIS PRESENTA: BAILE DE HUESOS
  • FITAG MUNICIPIS PRESENTA: BAILE DE HUESOS

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Friday 26 August 2022, 21:00 h to 22:30 h

See description of the event
XXII FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE GIRONACIA. Teatro Estudio San SebastiánProcedència: Donostia-Sant Sebastià Membres... Read more

XXII FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE GIRONA

CIA. Teatro Estudio San Sebastián

Procedència: Donostia-Sant Sebastià

Membres de la companyia: 9 

Durada: 75' 

Idioma: Castellà 

Gènere: Comèdia dramàtica 


SINOPSI: 

Baile de huesos és la història de quatre persones, dues dones i dos homes, que esperen l'arribada de la Mort, quatre persones alienes als seus propis somnis oa les seves realitats, quatre persones que volen viure... o que volen morir. Una peculiar Mort, a la qual la vida entusiasma conversarà amb tots ells, i la personalitat de cadascú, les seves ambicions, els seus anhels i fins i tot les seves manies quedaran al descobert. La Parca ha acudit a emportar-se'ls... potser no. Una obra per celebrar com és de bell i necessari viure, que no deixa de ser un cant a la vida o, com va dir algú, un recompte de les raons per viure mentre s'espera l'inevitable últim viatge. 

Sobre la companyia: TEATRE ESTUDI SANT SEBASTIÀ és una Companyia de Teatre Amateur nascuda a Donostia Sant Sebastià el 1965. Des d'aquell any en què ens estrenem amb UN HOME DORM de Rodriguez Buded fins avui hem estrenat entre obres breus i llargues 60 espectacles. Hem col·laborat amb l'ANTZERTI i escola de Teatre del Govern Basc. Entre els nostres autors hi ha Genet, Ionesco Tennessee Williams, Moliere, Mayorga, Brech, Sanchis Sinisterra. Diversos premis i els més importants l'Homenatge de l'Ajuntament de la nostra Ciutat i el passat any el PREMI MAX de la SGAE per la nostra important trajectòria dins del teatre Amateur i el premi ESCENAMATEUR 2021 al Director de la nostra Companyia MANOLO GÓMEZ.