Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Monòleg (i algo més) de Patricia Sornosa

Culturals, Teatre

  • Monòleg (i algo més) de Patricia Sornosa
  • Monòleg (i algo més) de Patricia Sornosa
  • Monòleg (i algo més) de Patricia Sornosa

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Teatre municipal Margarida Xirgu

De dissabte 11 de març 2023, 20:30 h a 21:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Flores, espectacle multidisciplinar de Patricia SornosaLa còmica valenciana, coneguda per la seva comèdia subversiva, reflexiva i feminista,... Llegir més

Flores, espectacle multidisciplinar de Patricia Sornosa

La còmica valenciana, coneguda per la seva comèdia subversiva, reflexiva i feminista, ofereix en aquest espectacle multidisciplinar la seva clàssica base de stand up salvatge, adornada amb un concepte més teatral en què els audiovisuals, les cançons i els personatges també hi tenen cabuda.

Flores és el segon cognom de la Patricia. Anomenant el seu espectacle així, ha volgut posar en valor el seu llinatge matern, a totes les dones que l’han acompanyat. Vol mostrar el seu cantó més femení, ocult durant tant de temps, donar el lloc que correspon a la seva intuïció i a les seves ganes de jugar.

Durada aproximada: 80 minuts.

Espectacle recomanat per a majors de 16 anys.

Entrades des de 5 € i fins a 13 €.


Fitxa artística:

Autoria: Patricia Sornosa Flores

Direcció: Lidia Cárdenas

Repartiment: Patricia Sornosa

Il·luminació: Jose R. Pérez

Escenografia: Patricia Sornosa

Vestuari: Amparo Flores

Audiovisuals: Pascual Sornosa Flores

Actriu dels videos: Amparo Flores

Bases Rap: Oscarklap


Més info a: http://patriciasornosa.com/ 


SERVEI GRATUÏT D'ACOLLIDA

Per tal d'afavorir que mares, pares i tutors/es pogueu venir més còmodament al teatre, els espectacles dirigits a persones adultes com aquest compten amb un servei gratuït d'acollida i entreteniment per a infants majors de 3 anys durant l’espectacle, a càrrec del Departament d’Igualtat i el Moviment Esplai del Vallès.

L'espectacle dura aproximadament 90 minuts. Vista l'hora de l'espectacle (20.30 h), podeu portar alguna cosa per menjar (entrepà o carmanyola freda...) per tal que els vostres infants surtin sopats.

Per sol•licitar-lo cal escriure un correu electrònic ([email protected]) o bé telefonant al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres entre les 15 i les 20 h). Haureu d'indicar nom i cognoms de la persona adulta, telèfon mòbil de contacte, nom i nombre d'infants i edats (majors de 3 anys), i explicitar si tenen alguna necessitat especial que calgui tenir en compte.