Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FME 2021. CONCERT "80 PRINCIPALES"

Familiar, Teatre

  • FME 2021.  CONCERT "80 PRINCIPALES"
  • FME 2021.  CONCERT "80 PRINCIPALES"

Ciutat: Sant Antoni de Vilamajor

Lloc: Aparcament Escola Joan Casas i Piscina SAV

De dissabte 21 d’agost 2021, 23:00 h a diumenge 22 d’agost 2021, 0:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Una banda tribut a la música dels anys 80. Un viatge musical per Queen, Pink Floyd, AC/DC, El Último de la Fila, Alaska, etc.Abans... Llegir més

Una banda tribut a la música dels anys 80. Un viatge musical per Queen, Pink Floyd, AC/DC, El Último de la Fila, Alaska, etc.

Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.

 Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.