Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FME 2021. Passejades històriques SAV: L'Aeròdrom militar d'Alfou

Caminada, Culturals

  • FME 2021. Passejades històriques SAV: L'Aeròdrom militar d'Alfou
  • FME 2021. Passejades històriques SAV: L'Aeròdrom militar d'Alfou
  • FME 2021. Passejades històriques SAV: L'Aeròdrom militar d'Alfou

Ciutat: Sant Antoni de Vilamajor

Lloc: Aeròdrom militar d'Alfou (Sant Antoni de Vilamajor)

De dissabte 21 d’agost 2021, 10:00 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Si voleu conèixer les instal·lacions de l'antic aeròdrom militar d'Alfou (Sant Antoni de Vilamajor), us convidem a gaudir d'aquesta... Llegir més

Si voleu conèixer les instal·lacions de l'antic aeròdrom militar d'Alfou (Sant Antoni de Vilamajor), us convidem a gaudir d'aquesta passejada guiada i dels espais i construccions que ens han arribat fins els nostres dies. Us agradaria conèixer aquesta espectacular infraestructura de la Guerra Civil espanyola?

La sortida tindrà el seu inici en el punt indicat en el mapa adjunt (l'adreça urbana més propera és: Avinguda dels Països Catalans s/n de Cardedeu -just al final del carrer-) i ens permetrà conèixer els detalls i vicissituds de la seva història.

Recorregut apte per a totes les persones, però especialment recomanat als majors de 12 anys.


Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

- Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.

 - Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

- En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.