MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

FUITA, de Jordi Galceran

Teatre

  • FUITA, de Jordi Galceran

Ciutat: Barcelona

Lloc: Carrer d'Antoni de Capmany, 72-76.

De diumenge 21 octubre 2018, 18:00 h a 18:01 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Quadre escènic del C.C.Sants sota la direcció d'Isabel Mestres A Isidre Galí, conseller d’Indústria i Energia de la Generalitat,... Llegir més

Quadre escènic del C.C.Sants sota la direcció d'Isabel Mestres

A Isidre Galí, conseller d’Indústria i Energia de la Generalitat, li ha caigut el món a sobre. Acaba de dimitir del càrrec acusat de corrupció, la seva dona l’ha deixat pel periodista que ha destapat l’affair, i està tan desesperat que està a punt de posar fi a la seva vida. Però la casualitat posa en el seu camí la Vicenta, una venedora a domicili alegre i resolta, amb una situació personal difícil, que li farà canviar la perspectiva actual i tornar a iŀlusionar-se. A partir d’aquest moment entren en joc una sèrie de persones que provocaran un cúmul de circumstàncies que el portaran a un final inesperat.

Però... realment ha sigut una casualitat? Les casualitats existeixen? O el destí no està escrit i l’escrivim nosaltres a la nostra conveniència o interès?

Fuita és una de les primeres obres de Jordi Galceran, amb un text àgil que converteix aquesta comèdia d’embolic en un seguit de situacions absurdes, esbojarrades i hilarants on tot el que veiem no és el que sembla... ni tothom és qui diu ser.