Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

hISTÒRIA

Culturals, Teatre

  • hISTÒRIA
  • hISTÒRIA
  • hISTÒRIA

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 27 de novembre 2022, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 27 de nov.
18:30 h
Finalitzat
3a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeQuè hi ha del cert darrere de les grans gestes històriques? Necessitem construir... Llegir més

3a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

Què hi ha del cert darrere de les grans gestes històriques? Necessitem construir personatges excepcionals per a tenir-los de model? Creem herois per donar transcendència a fets sense cap singularitat?

hISTÒRIA ens porta a esbrinar un fet històric i a escarbotar la quotidianitat del present.

L'obra és de Jan Vilanova Claudín i va guanyar el Premi Crítica Serra d’Or 2017


  • El 16 de juny de 1944 la Gestapo afusellà trenta membres de la resistència francesa a Saint-Didier-de-Formans. Setanta anys més tard, un estudiant rep l’encàrrec d’investigar els fets. Un relat sobre les dificultats de conèixer i entendre, tant el passat llunyà com el present més íntim.


Abonaments

Atès que les entrades de la primera obra es van acabar molt ràpidament, hem decidit seguir oferint la possibilitat de comprar l'abonament individual, al seu preu de 35 €, per a totes les obres de la Mostra TASQ. 

En aquest cas, l'abonament s'adquireix comprant, a la vegada, l'entrada per l'obra. Des de l'organització facilitarem per correu un codi als abonats perquè puguin introduir-lo en el moment de reservar l'entrada a les següents obres i els surtin de franc. 

L'abonament no dona dret a tenir reserva de seient. És un pagament avançat i reduït per a les obres, però serà necessari fer la reserva del seient a cada obra per assegurar-se l’entrada. El nombre d'abonaments en venda és limitat.