Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

HISTÒRIA D'UN SENGLAR

Teatre

  • HISTÒRIA D'UN SENGLAR
  • HISTÒRIA D'UN SENGLAR
  • HISTÒRIA D'UN SENGLAR

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: diumenge 30 de gener 2022, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 30 de gen.
18:00 h
Finalitzat
Història d’un senglar Un actor s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de William Shakespeare.... Llegir més

Història d’un senglar
Un actor s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de William Shakespeare. Porta tota la vida fent papers secundaris i pensa que mereix aquesta oportunitat. Tanmateix, considera que la resta de l’elenc no està a la seva altura i no li agrada res del que li proposa el director. Durant la construcció del personatge, les afinitats entre l’actor i el monarca anglès comencen a aflorar. Tots dos són ambiciosos i intel·ligents. Com Ricard III, el Joan no es conforma amb poc, té ànsia de poder i no està disposat a perdre el temps amb actors tous, hipersensibles o mediocres. A mesura que s’entrellacen les seves històries de vida, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador esdevé cada vegada més estreta.

Text i direcció: Gabriel Calderón
Traducció: Joan Sellent
Intèrpret: Joan Carreras
Escenografia: Laura Clos


Durada: 75 minuts 
Idioma: Català
Anticipada: 15 € / Taquilla: 17 €


*** info Covid-19: el TA garantitza l'acompliment de totes les normatives vigents en cada moment.