Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

In the Heights

Teatre

  • In the Heights

Ciutat: Barcelona

Lloc: Abat Oliba Loreto

De dissabte 22 d’abril 2023, 16:30 h a 17:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 22 d’abr.
16:30 h
Finalitzat
20:00 h
Finalitzat
Al barri llatí de Washington Heights, a New York, la vida és cada dia més difícil; per això els comerços tanquen i els veïns que poden... Llegir més

Al barri llatí de Washington Heights, a New York, la vida és cada dia més difícil; per això els comerços tanquen i els veïns que poden marxen a la recerca d’una oportunitat millor…

Però el Barrio no és un conjunt d’edificis vells plens d’immigrants: és una gran comunitat de veïns que es coneixen, s’entenen i tenen els mateixos somnis.

“In the Heights” s’endinsa en la vida d’un grapat de gent del Barrio durant una apagada elèctrica en plena onada de calor. Usnavi, Vanessa, Nina, Benny, Sonny, Kevin Rosario i molts altres veïns de Heights són els herois quotidians d’aquesta meravellosa faula de Lin-Manuel Miranda sobre el paper que cadascú juga en la felicitat dels altres i el valor de les petites coses que fa que cada dia pugui ser especial.


Grups via mail [email protected]