Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

In the Heights

Theater

  • In the Heights

City: Barcelona

Place: Abat Oliba Loreto

From Saturday 22 April 2023, 16:30 h to 17:30 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 22 Apr
16:30 h
Finished
20:00 h
Finished
Al barri llatí de Washington Heights, a New York, la vida és cada dia més difícil; per això els comerços tanquen i els veïns que poden... Read more

Al barri llatí de Washington Heights, a New York, la vida és cada dia més difícil; per això els comerços tanquen i els veïns que poden marxen a la recerca d’una oportunitat millor…

Però el Barrio no és un conjunt d’edificis vells plens d’immigrants: és una gran comunitat de veïns que es coneixen, s’entenen i tenen els mateixos somnis.

“In the Heights” s’endinsa en la vida d’un grapat de gent del Barrio durant una apagada elèctrica en plena onada de calor. Usnavi, Vanessa, Nina, Benny, Sonny, Kevin Rosario i molts altres veïns de Heights són els herois quotidians d’aquesta meravellosa faula de Lin-Manuel Miranda sobre el paper que cadascú juga en la felicitat dels altres i el valor de les petites coses que fa que cada dia pugui ser especial.


Grups via mail [email protected]