Iris Deco (66 Butaques)

Concerts, Música

  • Iris Deco (66 Butaques)

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala d'Espectacles - LA CATE

De divendres 22 d’abril 2022, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
22 d’abril 2022 Iris Deco Golden (Hidden Track Records, 2021) Golden és el primer disc d'Iris Deco i la veritat és que decap de les... Llegir més

22 d’abril 2022

Iris Deco

Golden

(Hidden Track Records, 2021)


Golden és el primer disc d'Iris Deco i la veritat és que decap de les maneres podria haver portat un títol mésadequat. Iris Deco rellueix en totes les direccions, fent galad'un estil totalment propi que es mou de formaextremadament elegant entre el Soul i el R&B. Un debutque ha begut de moltes influències musicals però que almateix temps està marcat per la seva veu inconfusible i genuïna, que guia cadascuna de les cançons amb unapersonalitat difícil de retreure.

Les vuit cançons que conformen Golden es van succeinta un ritme lent, suggeridor,arrossegant-te a un estat de semi inconsciència. I és, desd'aquesta candidesa, des d'on Iris Deco dona veu a tots elsseus pensaments. Discursos que reflexionen sobre lesinseguretats però també sobre la figura de la dona i del'apoderament. On ens mostra les seves mil i una cares, lesinesgotables formes que pot adquirir i la seva particularmanera de convertir aquestes formes en cançons.

Per a la producció de Golden, Iris Deco ha comptat ambFerran Palau i amb b1n0, que han acabat d'arrodonir unaproposta que resulta reveladora. Un disc que arriba en elmoment just, ni més d’hora, ni més tard. Un disc que tallala respiració.


Iris Deco, veu

Músic per determinar, piano
DESCOMPTES:

Per accedir al concert caldrà acreditar l’edat a l’accés.


http://www.66butaques.cat/