Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Iris Deco (66 Butaques)

Concerts, Music

  • Iris Deco (66 Butaques)

City: Figueres

Place: Sala d'Espectacles - LA CATE

From Friday 22 April 2022, 20:30 h to 21:30 h

See description of the event
Fri 22 Apr
20:30 h
Finished
Iris DecoGolden(Hidden Track Records, 2021)Golden és el primer disc d'Iris Deco i la veritat és que de cap de les maneres podria haver... Read more

Iris Deco

Golden


(Hidden Track Records, 2021)


Golden és el primer disc d'Iris Deco i la veritat és que de cap de les maneres podria haver portat un títol més adequat. Iris Deco rellueix en totes les direccions, fent gala d'un estil totalment propi que es mou de forma extremadament elegant entre el Soul i el R&B. Un debut que ha begut de moltes influències musicals però que al mateix temps està marcat per la seva veu inconfusible i genuïna, que guia cadascuna de les cançons amb una personalitat difícil de retreure.


Les vuit cançons que conformen Golden es van succeint a un ritme lent, suggeridor,arrossegant-te a un estat de semi inconsciència. I és, des d'aquesta candidesa, des d'on Iris Deco dona veu a tots els seus pensaments. Discursos que reflexionen sobre les inseguretats però també sobre la figura de la dona i de l'apoderament. On ens mostra les seves mil i una cares, les inesgotables formes que pot adquirir i la seva particular manera de convertir aquestes formes en cançons.


Per a la producció de Golden, Iris Deco ha comptat amb Ferran Palau i amb b1n0, que han acabat d'arrodonir una proposta que resulta reveladora. Un disc que arriba en el moment just, ni més d’hora, ni més tard. Un disc que talla la respiració.DESCOMPTES:


Per accedir al concert caldrà acreditar l’edat a l’accés.