Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

JANA

Música, Teatre

  • JANA
  • JANA
  • JANA

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Foment Cultural i Artístic

De dissabte 18 de setembre 2021, 21:00 h a 22:45 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de set.
21:00 h
Finalitzat
dg. 19 de set.
18:00 h
Finalitzat
Jana és una jove barcelonina, resident al barri de Gràcia,viu amb parella i treballa en una food truck on ofereix uns excel·lents dolços... Llegir més

Jana és una jove barcelonina, resident al barri de Gràcia,viu amb parella i treballa en una food truck on ofereix uns excel·lents dolços elaborats per ella mateixa. La seva vida privada no és dolça, sinó amarga. La relació amb l’Eric, el seu company sentimental, no passa pels millors moments i sort en té del suport d’en Pol, la Beth i la Mar, que l’aconsellen i l’animen cada dia.Un fet ho canviarà tot. Una notícia és a punt de capgirar el futur d’aquesta jove.


El grup Filagarsa ens presenta el seu darrer espectacle. JANA neix amb una clara vocació de sensibilitzar i entretenir. És una comèdia musical agredolça amb referències a la violència de gènere i on es proclama un missatge d’autoestima a les dones, les quals han d’estar per sobre de qualsevol maltractament i recórrer a la seva força interior per saber dir prou i començar de zero.


* Espectacle en català apte per a tots els públics amb 8 actors i 5 músics en directe.