Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Jaume Vilaseca Trio - Tarkology

Concerts, Música

  • Jaume Vilaseca Trio - Tarkology

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inici: divendres 11 de febrer 2022, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Jaume Vilaseca presenta Tarkology.Navegant cap a aquells oceans galàctics, èpics i mitològics tan fastuosos, a vegades barrocs i fins... Llegir més

Jaume Vilaseca presenta Tarkology.

Navegant cap a aquells oceans galàctics, èpics i mitològics tan fastuosos, a vegades barrocs i fins a esquizofrènics d'un estil de música que va explotar en el rock de principis dels setanta per a molt aviat esvair-se, Jaume Vilaseca Trío reconeix haver trobat un tresor.

Una música i un repertori massa lligats a un context, que, no obstant això, poden interpretar-se amb la naturalitat d'un trio de jazz experimentat, i convertir-se en un set list renovat que pugui, d'una banda, emocionar al fan enamorat de tals diamants, com per un altre sorprendre el jove o aquell que mai s'ha acostat per aquestes contrades. Les composicions, especialment les de Emerson, a qui va dedicat principalment aquest homenatge, brillen en el seu viratge més jazzístic amb bells passatges i espais sonors que són un regal per a la improvisació. Tot això sense oblidar-se d'alguns experiments vibrants en forma de fugida, del protagonisme sorprenent de la percussió, o d'algunes melodies eternes del poeta Lake. Peces trepidants com "Tarkus", "Trilogy", "Karn Evil9" o "From the beginning" flueixen en una nova direcció, suggeridores, explosives, i alhora revestides de serenitat, bon gust i jazz avantguarda del segle XXI. 


Jaume Vilaseca, piano, veu, teclat, Synthesizer

Dick Them, baix elèctric, veu

Ramón Díaz, bateria, percussió, veu