Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

JOJO, cia. Ytuquepintas

Música, Teatre

  • JOJO, cia. Ytuquepintas
  • JOJO, cia. Ytuquepintas

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Teatre municipal Margarida Xirgu

De dissabte 6 de novembre 2021, 18:00 h a 18:55 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Una preciosa proposta escènica de poesia visual, art amb sorra i música en directe, per reflexionar sobre la fragilitat de l’ecosistema. JOJO,... Llegir més

Una preciosa proposta escènica de poesia visual, art amb sorra i música en directe, per reflexionar sobre la fragilitat de l’ecosistema.

JOJO, segon espectacle de la companyia Ytuquepintas, és una preciosa proposta escènica de poesia visual, sense text. S’hi ens explica una aventura increïble amb l’ús de la sorra, tècnica ja habitual de la companyia, i la manipulació de titelles, tot combinant ambdues tècniques.

La música, composta especialment per a l’espectacle i interpretada en directe, acaba de donar forma a JOJO, una proposta molt atractiva per a tota mena de públic.

La companyia ha escollit el nom de JOJO en memòria al primer orangutan que va ser alliberat de la captivitat, cosa que va suposar l’inici del projecte internacional Animal Rescue, una organització no governamental que treballa per salvar els animals del patiment que representa viure en captivitat, en promou la rehabilitació i, sempre que sigui possible, els reintrodueix en el seu hàbitat natural.

Actualment, JOJO encara viu i és un gran orangutan mascle.

Fitxa artística:

- Companyia: Borja Ytuquepintas

- Guió i direcció: Borja González

- Acompanyament artístic: Enrique Lanz i Yanisbel Martínez

- Intèrprets: Borja González, art amb sorra Alberto Munilla, manipulador Roc Sala, músic

- Composició musical: Roc Sala

- Disseny de llums: Quim Aragó

-Disseny de so: Ton Mentruit

- Construcció de titelles: Borja González i Alberto Munilla

- Producció: Quim Aragó (Camaleònica Produccions)


Recomanat a partir de 4 anys

Més info: http://borjasandartist.com/