Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

KALI TEATRE - Rigoberta i el Windigo

Familiar, Teatre

  • KALI TEATRE - Rigoberta i el Windigo
  • KALI TEATRE - Rigoberta i el Windigo
  • KALI TEATRE - Rigoberta i el Windigo

Ciutat: Blanes

Lloc: Teatre de Blanes

De diumenge 19 de novembre 2023, 17:30 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 19 de nov.
17:30 h
Finalitzat
Iaia, on són els arbres? Qui ha trencat la muntanya? Què és aquest camp tan gran? I els peixos, per què suren? És el Windigo, sempre... Llegir més

Iaia, on són els arbres? Qui ha trencat la muntanya? Què és aquest camp tan gran? I els peixos, per què suren? És el Windigo, sempre té gana i s’ho està emportant tot.

Aquesta és la història d’una comunitat indígena que perd el seu territori per la fam insaciable d’un monstre que no sap qui és i que només pensa en ell mateix: el Windigo. Però una nena i la seva àvia confrontaran la bèstia per descobrir-ne l’origen i recuperar la terra i els seus drets.

Rigoberta i el Windigo és un clam d’amor a la Terra, una llegenda indígena sobre medi ambient, canvi climàtic, consum responsable, drets humans i drets dels infants, que ens empodera a canviar el món. Perquè cada petita acció és important!