Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA CABRA O QUI ÉS SYLVIA?

Teatre

  • LA CABRA O QUI ÉS SYLVIA?
  • LA CABRA O QUI ÉS SYLVIA?
  • LA CABRA O QUI ÉS SYLVIA?

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar (ampliació)

De dissabte 10 d’abril 2021, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Preu: 24 € Durada: 90 minuts Idioma: català Iván Morales dirigeix aquesta tragèdia, escrita pel nord-americà Edward Albee. Una obra... Llegir més

Preu: 24 €

Durada: 90 minuts

Idioma: català


Iván Morales dirigeix aquesta tragèdia, escrita pel nord-americà Edward Albee. Una obra dramàtica, que gira al voltant de l’amor, la gelosia i els ideals. 

Una comèdia divertida, però de temàtica molt seriosa: un secret desconcertant que pot esquerdar la vida harmoniosa d’un a familia quasi perfecta.


SINOPSI:

Ivan Morales dirigeix La cabra o qui és Sylvia? L’obra d’Edward Albee, traduïda i versionada per Josep Maria Pou, ens explica la historia d’un prestigiós arquitecte (Jordi Bosch) i de la seva exemplar familia: Stevie (Emma Vilarassau) i Bily (Roger Vilà). Però Martin guarda un secret que el tortura i que només podrá explicar a un vell amic periodista, en Ross (Jordi Martínez). La confessió generarà una crisi que cap d’ells ha imaginat abans. 


FITXA ARTÍSTICA:

Autor: Edward Albee

Traducció: Josep Maria Pou

Direcció: Iván Morales

Amb: Jordi Bosch, Emma Vilarasau, Roger Vilà i Jordi Martínez

Escenografia: Marc Salicrú, amb la col·laboració d'Adrià Pinar

Ajudant de direcció: Marc Cartanyà

Producció: La Villarroel