Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA CASA DE BERNARDA ALBA

Teatre

  • LA CASA DE BERNARDA ALBA

Ciutat: Barcelona

Lloc: Carrer d'Antoni de Capmany, 72-76.

Inici: diumenge 15 de desembre 2019, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 15 de des.
18:00 h
Finalitzat
LA CASA DE BERNARDA ALBAde Federico García Lorca. Versió en catalàA càrrec del Grup de Teatre Aigrene Després de la mort del seu segon... Llegir més

LA CASA DE BERNARDA ALBA

de Federico García Lorca. Versió en català

A càrrec del Grup de Teatre Aigrene

Després de la mort del seu segon marit, Bernarda Alba imposa un dol rigorós a les seves cinc filles, que en la seva vida quasi no han mantingut cap contacte amb el sexe oposat, sinó només amb el mateix sexe. Si bé és un costum real, Lorca ho retrata insinuant que a més de ser un drama de les dones dels pobles d'Espanya, també té la intenció de documental fotogràfic. L'obra comença amb l'entrada de les serventes parlant de com de dèspota és Bernarda i amb l'arribada immediata d'aquesta, confirmant el seu rigorós tracte envers elles i les seves filles, i imposant silenci. Quan la filla gran hereta una gran fortuna i atreu un pretendent (Pepe el Romano), gelosia i passions es desencadenen a la casa desembocant en un final tràgic amb la mort de la més jove, qui no vol sotmetre's a la voluntat de la seva mare. Bernarda finalitza l'obra dient a les seves filles que la seva filla ha mort verge, i ordenant silenci, com en la seva entrada al principi.