Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA CRUA REALITAT

Teatre

  • LA CRUA REALITAT

Ciutat: Barcelona

Lloc: LLUISOS DE GRACIA. Plaça del Nord 7.

De divendres 13 de desembre 2019, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El Toni és un noi amb discapacitat i té un somni: ser actor. Els seus pares que no creuen amb ell, que amb tot i els seus esforços... Llegir més

El Toni és un noi amb discapacitat i té un somni: ser actor. Els seus pares que no creuen amb ell, que amb tot i els seus esforços i voluntat no ho aconseguirà fer realitat. Però el Toni no es dóna per vençut, tot i no tenir el suport de la seva família decideix seguir endavant amb la seva aposta. Un bon dia en Toni coneix en Fèlix, un productor de teatre que s’ofereix en ajudar-lo. Llavors en Toni coneix a la Lidia, una noia amb aparença trista. El Toni s’interessa per la seva vida i descobreix el perquè de la seva mirada de pena i dolor. Els dos s’adonen que han viscut moltes experiències crues i difícils abans de conèixer-se, i això els uneix més. Que passarà entre en Toni i la Lidia? Per quins problemes i barreres es trobaran? Aconseguirà en Toni treballar amb en Fèlix i la Clara? En aquest espectacle explicarem una història basada en una realitat que ens farà reflexionar a tots, i a la vegada participarem en fer realitat un somni, el del Toni.