Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LA NIT DEL TURISME A LLORET. SAVE THE DATE

Altres, Culturals

  • LA NIT DEL TURISME A LLORET. SAVE THE DATE
  • LA NIT DEL TURISME A LLORET. SAVE THE DATE
  • LA NIT DEL TURISME A LLORET. SAVE THE DATE

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: - Teatre Municipal de Lloret de Mar

De dimarts 26 de setembre 2023, 19:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L’Ajuntament de Lloret de Mar, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica i Turisme, recupera després de 13 anys “La Nit... Llegir més

L’Ajuntament de Lloret de Mar, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica i Turisme, recupera després de 13 anys “La Nit del Turisme de Lloret de Mar”. L'acte tindrà lloc el proper 26 de setembre de 2023 a les 19:30h al Teatre de Lloret.  L’objectiu és el d’enfortir les relacions internes del sector turístic, reconèixer el bon fer dels professionals i empreses locals, i estimular la competitivitat del sector turístic de la destinació. Sobretot després d’haver fet front a una pandèmia global, a la crisi econòmica fruit del conflicte bèl·lic de l’est d’Europa, i al repte de mantenir el lideratge i la competitivitat de Lloret de Mar.  A més, es recuperen i reformulen els "Premis del Turisme de Lloret" (anteriorment Premis Llorer), amb la voluntat de reconèixer l'excel·lència en diferents aspectes de la indústria i de la comunicació turística a nivell nacional i internacional.


CONSULTA BASES




Activitat organitzada per: Departament de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Lloret de Mar.