LA PASSIÓ

Teatre

  • LA PASSIÓ

Ciutat: Reus

Lloc: Teatre de l'Orfeó Reusenc

Inici: diumenge 28 de març 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Un text clàssic, un muntatge àgil i modern, una visió més íntima, un espectacle en petit format.La companyia La Teatr'Era de Castellvell... Llegir més

Un text clàssic, un muntatge àgil i modern, una visió més íntima, un espectacle en petit format.

La companyia La Teatr'Era de Castellvell ens porta aquesta versió de La Passió amb direcció i adaptació de Jordi Mateu intercalant fragments de tres grans passions de casa nostra.

La Passió d’Ulldecona de Jaume Vidal i Alcover

La Passió d’Olesa de Joan Povill i Adserà

La Passió d’Esparreguera de Ramon Torruella i Satorra

Una Passió per posar en valor el gran patrimoni cultural que tenim i d’aquesta manera homenatjar-les en un sol espectacle. Una Passió en petit format. Un muntatge innovador. Una historia més íntima. Una posada en escena àgil i moderna amb un ritme cinematogràfic.


La Teatr’Era volem agrair a les Passions d’Ulldecona, d’Olesa i d’Esparreguera la col·laboració i el suport que ens han donat, així com també els hereus i familiars de les persones que van escriure aquests textos per les facilitats a l’hora deixar-nos utilitzar aquets fragments.

La Teatr’Era volem dedicar les funcions d’aquesta temporada a la memòria de la Maria del Carme Baldrís, una de les actrius que formava part d’aquest projecte.