Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

La Vella Dixieland

Concerts, Música

  • La Vella Dixieland

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Bar de l'Ateneu

Inici: dilluns 25 de juliol 2022, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La Vella Dixieland és un cas inèdit dins del panorama musical nacional. Es va fundar el 1980, com una reunió d’amics per tocar la música... Llegir més

La Vella Dixieland és un cas inèdit dins del panorama musical nacional. Es va fundar el 1980, com una reunió d’amics per tocar la música que els agradava: Jazz clàssic. Des de llavors ha tingut una progressió constant: es va professionalitzar l’any 1981, ha enregistrat 12 discos, ha realitzat més de 2.900 actuacions, ha participat en els millors festivals de jazz del món i ha col·laborat amb nombrosos grups de tot el país compartint escenari amb figures com Ray Charles, Art Blakey o Leroy Jones.

Tornen al cicle ContraBaix amb el seu projecte “La Vella. 1917”. L’any 1917 es va fer la primera gravació de la història del jazz, Tiger Rag per l’Original Dixieland Band, i, per tant, és el referent més antic per als que van començar a tocar aquesta música a finals del segle XX. Van ser anys molt convulsos, però d’una gran riquesa creativa en totes les arts.

Amb aquest projecte La Vella torna als seus orígens, el jazz més tradicional. El repertori inclou temes de les llegendàries orquestres de Jelly Roll Morton, Kid Ory, Sidney Bechet o Louis Armstrong, recreant la seva sonoritat original.