Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LABERINT STRIPTEASE

Altres, Teatre

  • LABERINT STRIPTEASE
  • LABERINT STRIPTEASE

Ciutat: Blanes

Lloc: Teatre de Blanes

De dissabte 27 de novembre 2021, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Escena Professional Cabaret inspirat en l’obra “Strip-tease i teatre irregular” i els poemes visuals de Joan Brossa. Dramatúrgia, dansa,... Llegir més

Escena Professional

Cabaret inspirat en l’obra “Strip-tease i teatre irregular” i els poemes visuals de Joan Brossa. Dramatúrgia, dansa, teatre, acrobàcia, música, cant, play-black, transformisme, striptease... art parateatral? Senyores i senyors, passin, seguin i gaudeixin (o no ) del nostre cabaret. Juguin amb nosaltres a canviar l’òptica de visió, a despullar la realitat, a transvestir-la per veure-hi clar. Però sigui com sigui, permetin demanar-los-hi un favor, no se’n vagin igual que han entrat, perquè com sempre dia Brossa que també sempre dia Fregoli ; “l’art és vida, i la vida, transformació”.

Autoria: Roberto Gómez Alonso Director: Robert Gómez Alonso Intèrprets: Roberto Gómez Alonso (actor ballarí), Jordi Cornudella (música actor), David Marín (actor ballarí), Laura Marsal (actriu ballarina) i Elena Martinell (cantant actriu)