Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

L'ARCA - LA TRIFULGA DELS FÚTILS

Teatre

  • L'ARCA - LA TRIFULGA DELS  FÚTILS

Ciutat: Cardedeu

Lloc: Teatre Auditori Cardedeu

De dissabte 27 de gener 2024, 19:00 h a 20:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 de gen.
19:00 h
Finalitzat
L’ARCA- Cia. Trifulga dels FútilsTeatre de text, tragicomèdia. Teatre inclusiu i obert75 minuts. En català i castellà. Recomanat +... Llegir més

L’ARCA- Cia. Trifulga dels Fútils


Teatre de text, tragicomèdia. Teatre inclusiu i obert

75 minuts. En català i castellà. Recomanat + 10 anys


Amb activitat 360º: Col·loqui post-funció amb la companyia al finalitzar l'espectacle 

Sinopsi

Quatre persones es desperten dins una nau espacial en un futur molt llunyà i a milers d’anys llum d’on van sortir. La hivernació els ha esborrat la memòria i no saben qui són ni d’on venen. Però Plut, un dels tripulants, troba un llibre entre els objectes que transporta la nau, i a través de les seves pàgines els navegants van recuperant la memòria i descobrint qui són i de què estan fets.

Espectacle estrenat a L’Altre Festival 2023


Cia. La Trifulga dels Fútils

Companyia de teatre oberta i inclusiva formada per persones diverses i actors professionals, totes ells amb una història de salut mental al darrere.


Fitxa artística

Actrius i actors: Nona Alarcón, Marc Anglada, Carla Arriola, Montse Bartuí, Carol Cañón, Encarna Espallargas, Noelia Girona, Javi González, Jordi Gràcia, Txema Hernández, José David Hernando, Marta Lima, Cristian Llàcer, Carlos Marcos, Dudu Ortega, Carlos Rodríguez i Isard Vila.

Il·luminació: Conrado Parodi

Direcció: Manel Anoro


Dins la Programació Estable d'Arts Escèniques del Teatre Auditori Cardedeu. Gener - juny 2024