Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LEAVE NO ONE BEHIND / ¿A QUIÉN LE ASUSTA UN MICRO? (F. combinada)

Teatre

  • LEAVE NO ONE BEHIND / ¿A QUIÉN LE ASUSTA UN MICRO? (F. combinada)

Ciutat: Barcelona

Lloc: Recinte Fabra i Coats (Fabra 2)

De dissabte 11 de juny 2022, 10:30 h a 11:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 11 de juny
10:30 h
Finalitzat
LEAVE NO ONE BEHIND… THE SCENENa Ermonela Jaho, soprano mundialment reconeguda, col·laborà amb l’UNDP Albània en la campanya per celebrar... Llegir més

LEAVE NO ONE BEHIND… THE SCENE

Na Ermonela Jaho, soprano mundialment reconeguda, col·laborà amb l’UNDP Albània en la campanya per celebrar el Dia de Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre de 2021. En aquest vídeo documental, Jaho canta amb les joves artistes amb discapacitat: una cantant de setze anys amb síndrome de Down, un jove músic amb autisme, estudiant a la Universitat de les Arts a Tirana, un músic en una cadira de rodes i una soprano cega. Cada dia, s’afronten a grans reptes, especialment en temes d’accessibilitat i processos d’aprenentatge. Però el seu talent supera qualsevol dificultat i aquest vídeo-cançó n’és la prova!

COMPANYIA: UNDP ALBÀNIA 


¿A QUIÉN LE ASUSTA UN MICRO?

Les proves de microfonia són un joc absurd de paraules i sons que ens amplien la veu en un espai obert. Cantar, recitar i dir el primer que ens passa pel cap forma part d’aquest moment tan íntim entre tu i el micro, i alhora es revela així la nostra personalitat. ¿A quién le asusta un micro? vol donar veu a aquelles persones que habitualment no tenen l’oportunitat d’escoltar-se amplificats, per fer circular els pensaments amb sons vocals que connecten amb l’espectador o hi desconnecten.

COMPANYIA: COMPANYIA DE TEATRE COMUNITARI LA COLLA