Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Les arrels

Culturals, Teatre

  • Les arrels

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 21 de febrer 2021, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 21 de febr.
18:30 h
Finalitzat
Segueix endavant la Mostra TASQ, la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze, i aquest cop ens porta Les arrels, un text d’Arnold Wesker,... Llegir més

Segueix endavant la Mostra TASQ, la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze, i aquest cop ens porta Les arrels, un text d’Arnold Wesker, (Roots del 1958).

Ens presenta el xoc entre el món rural i agrari acostumat a ser conservador i l’efervescència de les ciutats i de la classe obrera plena d’idees de canvi i de transformació. Una noia jove pot trasbalsar-ho tot?

  • La Beatie, una noia nascuda a pagès, en un poblet d’Anglaterra, torna a casa després de passar una temporada treballant a Londres. Explicarà a la seva família tot el que hi aprèn al costat del seu promès. Però la família no està massa interessada a conèixer coses noves. 

Té molt a veure la nostra societat amb la dels treballadors anglesos de mitjan segle XX?


Preus

L'entrada anticipada té un preu de 8€. El dia de l'obra, a la taquilla, valdrà 10€. Els socis de l'Espai d'Arts Escèniques tenen un descompte de 2€ per cada entrada, fins a un màxim de 5 entrades.

Els associats a l'Espai han d'introduir el número del carnet que ha rebut per correu i se'ls aplicarà el descompte.

Qui tingui l'abonament ha de posar el codi que hi ha a la targeta al camp "codi descompte" i se li aplicarà la reducció del 100%.


Entrades numerades

Seguint les indicacions de l'Ajuntament hem fet un bloqueig previ dels seients perquè s'ocupi tota la sala, es mantingui l'aforament del 50% i la distància entre persones sigui la màxima. Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Caldrà complir les mesures de prevenció de la Covid-19 que s'estipulin per assistir a l'obra.