Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Les cançons de Serrat sense Serrat

Culturals, Música

  • Les cançons de Serrat sense Serrat
  • Les cançons de Serrat sense Serrat

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Sala Margarida Xirgu

Inici: diumenge 26 de maig 2024, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 26 de maig
19:00 h
Finalitzat
Hora: 19 h Preu: 9,60 € Lloc: Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado Durada espectacle: 80 minuts Intèrprets:... Llegir més

Hora: 19 h

Preu: 9,60 €

Lloc: Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

Durada espectacle: 80 minuts

Intèrprets: David Palau (guitarrista) i Josep Mas Kitflus (teclista)

Descripció: Serrat sense Serrat és el nou espectacle de dos dels músics més propers al mestre Joan Manel Serrat, David Palau (guitarrista) i de Josep Mas Kitflus (teclista). Després de més de vint anys tocant junts i després de la finalització de la seva última gira "-El vici de cantar 1965-2022-" tots dos músics preparen una nova gira homenatge interpretant aquestes cançons que han tocat tantes vegades en qualsevol part del món.

A Serrat sense Serrat els artistes repassen molts dels èxits més emblemàtics de la trajectòria de Joan Manuel Serrat que han format part de la nostra història musical des de fa més de cinquanta anys.

Coneixedors com els que més de l'obra artística de l'autor, Kitflus i Palau, ofereixen una versió innovadora i a quatre mans de les millors cançons de Serrat, com ara: "Avui pot ser un gran dia", "Mediterrani", "Temps era temps", "Aquelles petites coses"', "Lucía" o "Paraules d'amor"... contemplades des del jazz, amb tot luxe de detalls i obertes a la improvisació. Dos instruments cara a cara, Palau i Kitflus perfectament compenetrats, i les més belles melodies.

"Serrat sense Serrat" és un projecte que entusiasmarà tant als seguidors més acèrrims del cantautor com a tots els aficionats del piano i la guitarra. Kitflus i Palau han treballat cada melodia, cada nota, oferint les versions més riques i instrumentals de les cançons de l'artista. La reacció de l'oient en escoltar les composicions és cantar les lletres a viva veu. Es podria dir que en aquest magnífic disc Serrat seràs tu.