Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LIDA WORKSHOP 5 . DANSA IMPROVISACIÓ AMB CLAIRE LAMOTHE.

Formació

  • LIDA  WORKSHOP 5 . DANSA IMPROVISACIÓ  AMB CLAIRE LAMOTHE.
  • LIDA  WORKSHOP 5 . DANSA IMPROVISACIÓ  AMB CLAIRE LAMOTHE.
  • LIDA  WORKSHOP 5 . DANSA IMPROVISACIÓ  AMB CLAIRE LAMOTHE.

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Escoles Velles

De dissabte 21 de maig 2022, 11:00 h a diumenge 22 de maig 2022, 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 21 de maig
11:00 h
Finalitzat
Originària dels Hautes Pyrénées, Claire és una artista multidisciplinària (dansa, circ, teatre, clown.) Ha treballat amb la companyia... Llegir més

Originària dels Hautes Pyrénées, Claire és una artista multidisciplinària (dansa, circ, teatre, clown.) Ha treballat amb la companyia Ultima Vez dirigida per Wim Vandekeybus, així com en diferents companyies de Berlín i Londres. Des de 2017, treballa amb Baro'evel Cirk Cie, en les creacions de “Bèsties” i “Falaise”, actuant per tot el món. Claire ensenya a nombrosos festivals de dansa i circ, a França ia l’estranger. ensenya a nombrosos festivals de dansa i circ, a França ia l’estranger.

WORKSHOP DE DANSA IMPROVISACIÓ. En primer lloc, ens centrarem en la trobada i l'espai, el nostre lloc i el dels altres, a través de diverses propostes i el condicionament dels cossos, des de la intuïció i l’espontaneïtat. Per a la part tècnica, es farà exploració i exercicis de terra. Per a la improvisació, treballarem de manera instintiva la veu, la respiració i les diferents dinàmiques, deixar arribar els estats físics i emocionals per tal d'utilitzar-los com a eines en el treball d'escriptura improvisada col·lectiva i/o individual.

El taller es desenvoluparà en dissabte (11-14h i 16-19h) i en diumenge (11-14h).

https://www.instagram.com/claire.lamothe/

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.


+18 anys