Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Likes

Culturals, Teatre

  • Likes
  • Likes
  • Likes

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 26 de setembre 2021, 18:30 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 26 de set.
18:30 h
Finalitzat
Comença una nova temporada teatral i des de la Mostra TASQ volem inaugurar la 2a edició amb tota l'empenta possible.Començarem portant... Llegir més

Comença una nova temporada teatral i des de la Mostra TASQ volem inaugurar la 2a edició amb tota l'empenta possible.

Començarem portant a Sant Quirze la companyia Dara Teatre amb el seu èxit Likes. Després de passar per la Sala Versus Glòries i l'Aquitània Teatre de Barcelona, hem cregut que per presentar la nova Mostra TASQ ho podíem fer convidant aquesta comèdia viral d'en Roc Esquius

  • La Berta, la Lídia, el Toni i el Pol són quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cada una de les seves professions. Cap dels quatre ha aconseguit treballar de la manera que esperava fer-ho. Bé, treballar sí, el que no han aconseguit és vendre’s i guanyar-se un bon sou; ningú els coneix.

    A partir d’una foto fortuïta i una reacció inesperada a les xarxes, els quatre veuran com les seves vides canvien dràsticament. I és que comencen a ser algú, i saben com anar a més. El que no saben és on porta el camí. El què no saben és qui és aquell algú en qui es van convertint.