Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

L'illa deserta

Culturals, Teatre

  • L'illa deserta
  • L'illa deserta
  • L'illa deserta

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: diumenge 10 de març 2024, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 10 de març
19:00 h
Finalitzat
Hora: 19 h Preu: 15,10 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 90 minuts Idioma: Català Dramatúrgia i direcció: Marc Artigau i Queralt Intèrprets:... Llegir més

Hora: 19 h

Preu: 15,10 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 90 minuts

Idioma: Català

Dramatúrgia i direcció: Marc Artigau i Queralt

Intèrprets: Miki Esparbé i Maria Rodríguez

Producció: La Brutal amb el suport de l’ICEC – Generalitat de Catalunya

Descripció: L’illa deserta és la història d’Ella i d’Ell. De tot allò que hauria pogut ser. Ella que treballa en un banc i que pintava grafits per la ciutat. Ell que és repartidor a domicili i que somia a ser actor. Ella i Ell que ens expliquen com van ser, com són i com seran, ara que una trobada fortuïta, tancats dins d’un ascensor, els pot canviar (o no) l’existència per sempre. Què t’enduries a una illa deserta? Una vida explicada des del principi fins al final, tenint en compte totes les possibilitats, totes les variables.

Aquella mateixa nit quan, per fi, surten de l’ascensor, una xifra malentesa, un cinc per un sis, pot fer que no es tornin a veure mai més o pot ser el principi d’una llarga història.

L’illa deserta reflexiona –en una comèdia trista– sobre quines casualitats ens han dut fins aquí? De quines decisions ens penedim…? Com serien les nostres vides si ens enamorem o si finalment prenem altres camins.