Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LLORET ESPAI OFF-ESCENARI: BOIRA A LES ORELLES

Teatre

  • LLORET ESPAI OFF-ESCENARI: BOIRA A LES ORELLES
  • LLORET ESPAI OFF-ESCENARI: BOIRA A LES ORELLES

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De divendres 22 d’octubre 2021, 20:00 h a 21:10 h

Veure descripció de l'esdeveniment
CIA. Els Pirates TeatreGènere: Teatre MusicalDurada: 70 minuts Idioma: CatalàEls Pirates Teatre presenten Boira a les orelles, un nou... Llegir més

CIA. Els Pirates Teatre

Gènere: Teatre Musical
Durada: 70 minuts
Idioma: Català

Els Pirates Teatre presenten Boira a les orelles, un nou espectacle de creació col·lectiva, on es plantegen què vol dir ser sord, què vol dir tenir una discapacitat i com podem conviure amb les nostres capacitats i discapacitats.

SINOPSI:

L’Enric neix l’any 1984 a Barcelona. No és fins als 5 anys que es confirma que té sordesa profunda. El fet que els seus pares siguin músics i que sempre hagi jugat amb el so, fa que tingui més facilitat per aprendre el llenguatge oral. Això li permet anar a escola amb normalitat, aprendre a tocar instruments, estudiar una carrera, i amb el temps, convertir-se en escenògraf a través de la seva companyia: Els Pirates Teatre. A través d’aquesta experiència viscuda en primera persona, Els Pirates presenten un nou espectacle de creació col·lectiva, on es plantegen què vol dir ser sord, què vol dir tenir una discapacitat i com podem conviure amb les nostres capacitats i discapacitats.

FITXA ARTÍSTICA:

Un espectacle d’Els Pirates Teatre
Intèrprets: Bernat Cot, Laura Pau i Lluna Pindado
Direcció i il·luminació: Adrià Aubert
Dramatúrgia: Els Pirates Teatre i Míriam Escurriola