Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LLORET ESPAI OFF: LA MELANCOLIA DEL TURISTA

Teatre

  • LLORET ESPAI OFF: LA MELANCOLIA DEL TURISTA
  • LLORET ESPAI OFF: LA MELANCOLIA DEL TURISTA
  • LLORET ESPAI OFF: LA MELANCOLIA DEL TURISTA

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De dissabte 26 de març 2022, 12:00 h a 13:10 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Durada: 70 minutsAforament reduït no numerat Entrada a l’especatcle per la porta d’emergència del teatreEspectacle en castellàEdat... Llegir més

Durada: 70 minuts

Aforament reduït no numerat 

Entrada a l’especatcle per la porta d’emergència del teatre

Espectacle en castellà

Edat recomanada: a partir dels 12 anys

A través d’objectes es construeix un relat sobre les expectatives que genera un viatge


SINOPSI:

Després de fascinar al públic amb La Máquina de la Soledad (temporada 2018 Teatre Foment), Oligor y Microscopia tornen a reunir els seus universos per reflexionar sobre la idea de Paradís. Un viatge íntim per 42 espectadors.

Quants segons es triga a construir i a perdre un paradís? La melancolia del turista és una galeria de miratges que explica la intensitat d’un paisatge sublimat que ja no existeix, o que mai no ha existit, d’un cos que s’esvaeix en el temps i que només reviu a través de residus de memòria.

Un viatge íntim per a molt poquets espectadors. Un petit escenari a escala on les coses apareixen i desapareixen. I tot plegat enmig de petits parpelleigs lleugers: ombres, imatges analògiques, mecanismes fràgils i miniatures de paper i estany. Un delicat teatre cinema i un joc de somnis de dia, la inventiva poètica dels quals et porta a l’instant en què totes les joguines eren vives. 

FITXA ARTÍSTICA:

Creació, realització i interpretació: Shaday Larios i Jomi Oligor

Col·laboració poètica: Ángel Hernández

Col·laboració inventiva: Ivan Puig i Jordi Fondevila

Col·laboració musical i sonora: Suetszu i Jayrope

Una coproducció de Grec 2020 Festival de Barcelona, Iberescena, Oligor y Microscopía, Patronat Municipal de les Arts Escèniques i de la Imatge de l’Ajuntament de Saragossa, Le Parvis, Temporada Alta 2019 i Pyrenart.