Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

LOCUS AMOENUS, Més enllà de la tradició

Dansa, Música

  • LOCUS AMOENUS, Més enllà de la tradició
  • LOCUS AMOENUS, Més enllà de la tradició
  • LOCUS AMOENUS, Més enllà de la tradició

Ciutat: Barcelona

Lloc: Casino l'Aliança Poblenou

De diumenge 3 de desembre 2023, 19:00 h a 20:10 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 3 de des.
19:00 h
Finalitzat
Locus Amoenus vol ser un lloc amable on la dansa tradicional dialoga, juga i experimenta amb la contemporaneïtat. A través de l'excel·lent... Llegir més

Locus Amoenus vol ser un lloc amable on la dansa tradicional dialoga, juga i experimenta amb la contemporaneïtat. A través de l'excel·lent banda sonora creada per Sergi Vergés, l'Esbart Català de Dansaires, dirigit per Anna Bigas, reprodueix algunes de les peces més emblemàtiques de la dansa tradicional catalana, mentre que els estudiants de l'IEA Oriol Martorell, hi introdueixen peces de dansa contemporània sota la coreografia de Jacob Gómez. 

La música de Locus Amoenus constitueix el segon disc de la Rufaca Folk Jazz Orchestra, una big band d'arrel creada pel compositor, arranjador i trombonista Sergi Vergés, que es caracteritza per fusionar la sonoritat d'una big band de jazz amb les melodies pirinenques de l'Escola Folk del Pirineu. 

Aquest projecte ha estat possible gràcies a l'impuls de l'Esbart Català Dansaires i a la seva complicitat amb aquesta formació musical. L'entitat ha adaptat les coreografies enregistrades en aquest àlbum i s'ha encarregat de la producció de l'espectacle per tal de dur-les als escenaris, i ha comptat amb el suport del Pla d'Impuls a la Dansa d'Arrel en la introducció d'elements propis de la dansa contemporània. 


Equip creatiu:

Joan Gómez, idea original i producció artística

Sergi Vergés, arranjaments i direcció musical

David Casamitjana, tècnic de so

Esbart Català de Dansaires, producció executiva

Anna Bigas, directora del Cos de Dansa de l'Esbart Català de Dansaires

Jacob Gómez, coreògraf de l'IEA Oriol Martorell

Viviana Escale, assistent de coreografia de l'IEA Oriol Martorell