Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Mancha e' Plátano

Concerts, Música

  • Mancha e' Plátano
  • Mancha e' Plátano

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inici: dilluns 31 d’agost 2020, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Mancha ‘E Plátano és una trobada entre artistes porto-riquenyes que viuen a Barcelona. És un grup de percussió, cant, poesia i ball... Llegir més

Mancha ‘E Plátano és una trobada entre artistes porto-riquenyes que viuen a Barcelona. És un grup de percussió, cant, poesia i ball que gira entorn del gènere afro porto-riqueny anomenat Bomba. Neix arran de la necessitat popular de reafirmar la seva identitat, aquesta vegada des de la realitat que les envolta a Barcelona i l’esforç d’apaivagar la distància geogràfica amb el ritme dels tambors. La Bomba és un gènere de música i ball popular afrodescendent nascut a Puerto Rico en el segle XVI a les hisendes sucreres. Les persones esclaves es reunien després de les llargues jornades per a desfogar-se i descansar, però també per a organitzar les escapades, plorar als perduts i per a celebrar el triomf d’aquells que havien fugit cap a la llibertat, els cimarrones.