Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MARIA JAUME + SELVA NUA - Cicle Atensa't 2024

Concerts

  • MARIA JAUME + SELVA NUA - Cicle Atensa't 2024
  • MARIA JAUME + SELVA NUA - Cicle Atensa't 2024

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De divendres 3 de maig 2024, 22:00 h a dissabte 4 de maig 2024, 0:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Tercer concert de la tercera edició Cicle Atensa't. Una aposta de l'Ateneu Santfeliuenc per atraure públic jove a l'entitat.Divendres... Llegir més

Tercer concert de la tercera edició Cicle Atensa't. Una aposta de l'Ateneu Santfeliuenc per atraure públic jove a l'entitat.

Divendres 22 de març - Maio + Dan Peralbo i el Comboi

Divendres 19 abril - Al·lèrgiques al Pol·len + Guineu

Divendres 3 de maig - Maria Jaume + Selva Nua

Obertura portes 21:30h
Inici concerts 22h

SELVA NUA Sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces… Aquests són els elements que caracteritzen el so de Selva Nua, banda lleidatana que debuta amb el seu disc “Momentani”. Una veritable glopada d’aire fresc per la nostra escena musical. Selva Nua són Joana Jové i Adrià Garcia.


MARIA JAUME Botigues de souvenirs i postals esgrogueïdes de paisatges ara irreconeixibles. Aquella Mallorca vintage que va obrir les portes al turisme, fa temps que ha emprès el vol cap a la distopia. Nascuda al ventre de la bèstia, Maria Jaume es pren un vàlium mentre l’avió s’enlaira i veu des del cel com Palma i Miami es fusionen en un tot estroboscòpic. Benvinguts a la festa de la Mallorca retrofuturista. Cordeu-vos els cinturons. Això és “Nostàlgia Airlines” que apareixerà el 15 de març de 2024