Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Matito i la gota d'aigua

Teatre

  • Matito i la gota d'aigua

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría

De dissabte 20 de novembre 2021, 12:00 h a 13:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 20 de nov.
12:00 h
Finalitzat
A través del teatre de titelles, la interpretació i la música en directe, es narra la història d’en Matito. Aquest personatge viu en... Llegir més

A través del teatre de titelles, la interpretació i la música en directe, es narra la història d’en Matito. Aquest personatge viu en un poble a on hi té una olivera a prop del riu. Un dia es fixa que cada vegada baixa més contaminat. Tot i això, un empresari vol comprar-li la olivera per substituir-la per una roda que vol extreure tota l’aigua del riu per vendre-la. El Matito i els diferents personatges que intervenen en l’espectacle tractaran la situació de l’aigua al món, la mercantilització del recurs i la sostenibilitat per decidir si en Matito ven l’olivera o es posen a treballar conjuntament per una nova cultura de l’aigua.