Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cinema: MEDITERRÀNEO (projecció i col·loqui amb el director Marcel Barrena)

Cine

  • Cinema: MEDITERRÀNEO (projecció i col·loqui amb el director Marcel Barrena)
  • Cinema: MEDITERRÀNEO (projecció i col·loqui amb el director Marcel Barrena)
  • Cinema: MEDITERRÀNEO (projecció i col·loqui amb el director Marcel Barrena)

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Espai Cultural Montbarri

De diumenge 24 d’abril 2022, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Ens remuntem fins a l’any 2015 quan l’Òscar i el Gerard, viatgen fins a l’illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d’un... Llegir més

Ens remuntem fins a l’any 2015 quan l’Òscar i el Gerard, viatgen fins a l’illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d’un nen ofegat en les aigües del Mediterrani.

En arribar descobreixen que milers de persones arrisquen les seves vides cada dia creuant la mar fugint de conflictes armats en condicions precàries. No obstant això, ningú fa res per salvar les seves vides. Al costat d’altres membres de l’equip, lluitaran per donar suport a persones que el necessiten. Una història basada en fets reals sobre el naixement de Proactiva Open Arms

Nominada a 10 Premis Gaudí, incloent a Millor pel•lícula en llengua no catalana. Guanyadora de tres Premis Goya: Millor fotografia, Millor direcció de producció i Millor cançó.

Nominada a tres Premis Forqué, incloent a Millor pel•lícula. Nominada a Millor actor (Eduard Fernández) als Premis Feroz.

Recomanada per a majors de 12 anys. Durada: 112 min.

Idioma: castellà.


COL•LOQUI posterior amb la presència del director, MARCEL BARRENA i VICTÒRIA PLANAS, responsable de l’àrea d’Emergència, Refugi i Unitat d’Avaluació del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. 


Més detalls: https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/mediterraneo/