Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

META

Teatre

  • META
  • META
  • META

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De dilluns 18 de desembre 2023, 20:00 h a 20:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
DIA INTERNACIONAL DEL MIGRANT COMPANYA CICUTA  Activitat inclosa en els actes de Lloret Capital de la Cultura Catalana 2023Teatre... Llegir més

DIA INTERNACIONAL DEL MIGRANT

COMPANYA CICUTA 

Activitat inclosa en els actes de Lloret Capital de la Cultura Catalana 2023

Teatre documental

Durada: 45 minuts + debat

Recomanat a partir de 9 anys

Idioma: Català

Organització: PLAC (Pla Local de Ciutadania. Benestar i Família i Teatre de Lloret)

Un monòleg documental sobre la situació de les persones que migren per l’estret de Gibraltar, a través del nedador David Meca i les adversitat que va haver d’afrontar quan va creuar-lo tres vegades seguides l’any 2008.


SINOPSI:

Durant l’any 2018 van morir dues persones de mitjana al dia a les aigües de l’estret de Gibraltar. Des del 2014, 23.312 persones hi han perdut la vida. L’estret és una de les rutes migratòries més utilitzades i cada any arriben milers de persones a la costa, com ara el protagonista d’aquest monòleg, Ibrahima Diallo.

Aquest jove va aconseguir creuar l’estret l’any 2018 i ara és entrenador de futbol infantil a Sabadell i, alhora, es dedica a aquest projecte: Meta. Aquest espectacle visibilitza la situació de persones com l’Ibrahima, però ho fa posant el focus d’atenció en la història mediàtica del nedador David Meca quan va creuar l’estret nedant.

Quan acaba el monòleg, Ibrahima Diallo ofereix un debat per donar peu al públic a expressar inquietuds, dubtes i opinions, i així poder interactuar i conèixer amb més profunditat la seva història però també la de moltes altres persones que passen desapercebudes durant el monòleg.


FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Cicuta

Dramatúrgia: David Font

Text: Adrià Aparicio

Intèrpret: Ibrahima Diallo

Producció: Cicuta