Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Mireia canta Feliu amb David Mengual i Maitia Grup

Música

  • Mireia canta Feliu amb David Mengual i Maitia Grup

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc (Vidal i Ribas 25)

De divendres 17 de novembre 2023, 20:30 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La Mireia Feliu presenta una revisió molt personal del repertori de la Núria Feliu agafant les seves cançons i portant-les a territoris... Llegir més

La Mireia Feliu presenta una revisió molt personal del repertori de la Núria Feliu agafant les seves cançons i portant-les a territoris sonors molt diferents dels escoltats fins ara.

Per a la Mireia Feliu, cantant amb una llarga trajectòria i neboda de la Núria Feliu, la música de la seva tieta ha format part des de sempre del seu univers sonor i familiar. En aquest projecte proposa una nova visió d’aquest repertori que coneix tan bé.

La música del David Mengual, músic de reconegut prestigi i un dels creadors més destacats de l’escena del jazz catalana, ha actuat de catalitzador en aquest viatge musical i ha aportat a aquestes cançons una nova mirada, fidel a la seva recerca constant per trencar esquemes tot buscant nous ponts expressius entre la seva personalitat i la dels seus col·laboradors.

Cada tema és un món propi. Cada nova interpretació ens porta a un espai nou. Són cançons conegudes que sonen com a noves cançons. Sense fórmules ni idees preconcebudes. Sense etiquetes ni llocs on arribar. Són les cançons que cantava la Núria Feliu. I sonen molt diferent. Gaudiu del viatge.

Músics:

Mireia Feliu: veu i direcció artística

David Mengual: piano, arrenjaments i direcció musical

Joan Mas: saxos

Marc Cuevas: contrabaix,

Oriol Roca: bateria