Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Mirna Vilasís

Concerts

  • Mirna Vilasís
  • Mirna Vilasís

Ciutat: Girona

Lloc: El Foment (Carrer dels Mercaders, 14)

Inici: dilluns 31 de maig 2021, 13:06 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 31 de maig
13:06 h
Finalitzat
Molts hem conegut Montserrat Abelló com un referent de les  lletres catalanes. Com una poeta i traductora que no tan sols  va escriure... Llegir més

Molts hem conegut Montserrat Abelló com un referent de les  lletres catalanes. Com una poeta i traductora que no tan sols  va escriure alguns dels capítols més celebrats de la nostra  cultura contemporània, sinó que va traslladar a la nostra  llengua la paraula de tòtems anglosaxons com Sylvia Plath.  Mirna Vilasís va arribar a conèixer la dimensió més profunda  i humana d’Abelló. La que només es pot assolir a través de  vincles com l’amistat que les va unir durant molts anys. Tan  forta era aquesta amistat, que poeta i cantant van arribar a  treballar plegades en una producció conjunta. 

Un espectacle musical basat en l’obra de la poeta. Un poc abans de la mort d’Abelló. “Espero meravelles” és el  testimoni d’aquest projecte. Tretze poemes de Montserrat  Abelló, cantats per Mirna Vilasís i musicats per Xavi Múrcia.  Versos que ja han esdevingut eterns i que Vilasís trasllada  a les cristal·lines aigües del folk, el jazz i la cançó d’autor.  Un homenatge a un dels grans noms de la cultura de casa  de la seva obra. I, sobretot, el record d’una amiga que mai  acabarà de marxar, a qui tenim d’allò més present i a la qual  continuarem celebrant a través d’aquest disc.