Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Mishima - Andrea Mir (Festival Molí de l'Esclop)

Concerts, Música

  • Mishima - Andrea Mir  (Festival Molí de l'Esclop)

Ciutat: Caldes de Montbui

Lloc: Molí de l'Esclop

Inici: dissabte 27 de juliol 2019, 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Festival Molí de l'Esclop de Caldes de Montbuiwww.festivalmolidelesclop.catHoraris20.30 h Obertura de portes21.00 h Andrea Mir22.30... Llegir més

Festival Molí de l'Esclop de Caldes de Montbui
www.festivalmolidelesclop.cat

Horaris
20.30 h Obertura de portes
21.00 h Andrea Mir
22.30 h Mishima

Preu:
10 € Entrada anticipada
15 € Entrada a taquilla

Mishima
Després d’acomiadar amb dos clamorosos soldouts a l’Apolo un 2018 que s’iniciava amb la publicació del tribut a Set Tota la Vida i que, amb motiu de la presentació del seu  àlbum Ara i res, els ha permès oferir algunes de les actuacions més emotives i multitudinàries de la seva carrera, Mishima inaugura el 2019 en el seu millor moment. Amb un David Carabén en el seu cim com a autor i intèrpret, la banda sona més Mishima que mai: més descreguda i alhora més romàntica, més despullada però també més sentida, més planera però també més literària. En definitiva, el principi d’una maduresa justa i necessària per al pop cantat en català. 
www.mishima.cat

Andrea Mir
Andrea Mir és una jove cantant, pianista i compositora que acaba de debutar amb Arribes tard, la seva primera obra com a líder de projecte.  La proposta musical és dinàmica i íntima a través dels estils del soul i pop amb elegants bases rítmiques. Les seves lletres destaquen per la tonalitat poètica que permeten al públic endinsar-s'hi fins acabar per sentir-les com a pròpies. En aquesta obra, Andrea ens mostra la seva fortalesa interior fruit d'experiències vitals que l'han conduït a creure amb ella mateixa i apoderar-se. 
www.andreamirmusic.com