Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Monroe-Lamarr (assaig general). ESPECTACLE ANUL·LAT

Teatre

  • Monroe-Lamarr (assaig general). ESPECTACLE ANUL·LAT

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza - Castelldefels

Inici: diumenge 4 d’octubre 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 4 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
Monroe-Lamarr de Carles Batlle va guanyar el Premi Frederic Roda de Teatre 2018Descripció: Monroe/ Lamarr (Still Life) relata una trobada... Llegir més

Monroe-Lamarr de Carles Batlle va guanyar el Premi Frederic Roda de Teatre 2018
Descripció: Monroe/ Lamarr (Still Life) relata una trobada entre l’actriu i inventora Hedy Lamarr i la també actriu Marilyn Monroe (el dia abans de la seva mort). L’obra, que juga amb dues temporalitats (1962 i 1966), es basa en fets històrics a l’hora de relatar una tensa i emotiva confrontació entre dues dones marcades per la pressió de la celebritat i el pas del temps. Durant la seva singular “batalla de reines”, es desgranen temàtiques universals com ara la fragilitat de la fama, el pas irreversible dels anys, la caducitat de la bellesa, les manipulacions del poder, l’absurditat de la guerra o la submissió de la dona (especialment als anys seixanta i al món del cinema).
Durada espectacle: 105 minuts
Text: Carles Batlle
Direcció: Sergi Belbel
Interpretació: Laura Conejero, Elisabeth Casanovas, David Vert i Eloi Sánchez
Producció: Teatre Nacional de Catalunya i Velvet Events
Col•laboració: Teatre Plaza de Castelldefels

SERVEI DE LUDOTECA