Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MONSTER HUNTER

Cine

  • MONSTER HUNTER

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Centre Parroquial - (COVID)

De divendres 16 d’abril 2021, 18:00 h a 19:50 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Darrere del nostre món, hi ha un altre: un món de perillosos i poderosos monstres que regnen en el seu domini amb una ferocitat mortal.... Llegir més

Darrere del nostre món, hi ha un altre: un món de perillosos i poderosos monstres que regnen en el seu domini amb una ferocitat mortal. Quan una inesperada tempesta de sorra transporta a la tinent Artemis (Milla Jovovich) i al seu unitat (TI Harris, Meagan Good, Deigo Boneta) a un nou món, els soldats es sorprenen el descobrir que aquest desconegut i hostil entorn és la llar d’enormes i aterridors monstres que són immunes a la seva potència de foc.

En la seva desesperada batalla per la supervivència, la unitat es troba amb un misteriós caçador (Tony Jaa), les habilitats úniques li permeten plantar cara a les perilloses criatures. A mesura que Artemis i el caçador guanyen confiança, ella descobreix que ell és part d’un equip liderat per l’Almirall (Ron Perlman). Enfrontant-se a un perill tan gran que podria amenaçar amb destruir el seu món, els valents guerrers combinen les seves habilitats úniques per unir-se en l’última batalla.