Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

NI RASTRE DE QUI VAM SER

Teatre

  • NI RASTRE DE QUI VAM SER

Ciutat: Blanes

Lloc: Teatre de Blanes

De divendres 10 de març 2023, 21:00 h a 22:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Amb la pandèmia els teatres han quedat buits. El govern necessita personal autònom per cobrir les places de vigilant d’escenari qualificat.... Llegir més

Amb la pandèmia els teatres han quedat buits. El govern necessita personal autònom per cobrir les places de vigilant d’escenari qualificat. Una nova professió que es va crear quan aparegué la llei orgànica Cultura/21 i la necessitat de tenir els escenaris lluny de l’abast d’artistes, activistes, comediants i gent de l’antiga cultura en general. El vigilant d’escenaris qualificat procura que no passi res. Mai. Tal com mana la llei.

En Caralt i l’Hostench són dos treballadors d’una empresa de vigilants d’escenari qualificats. Passen les hores de la seva feina omplint la buidor d’un teatre mort. Viuen un present de desesperança i projecten un futur d’una lluminositat més que improbable. Persegueixen l’ombra gairebé difusa que una vegada, fa molt temps, ells mateixos van aconseguir projectar. I així els veiem, un dia com avui, quan un error fa que el teatre sigui ple o gairebé.

Autoria:  Fel Faixedas i Carles Xuriguera

Direcció: Robert Molist

Intèrprets: Fel Faixedas i Carles Xuriguera