Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

NIT BUS - CONCERT JOVE FESTA MAJOR CAPELLADES

Altres

  • NIT BUS - CONCERT JOVE FESTA MAJOR CAPELLADES
  • NIT BUS - CONCERT JOVE FESTA MAJOR CAPELLADES
  • NIT BUS - CONCERT JOVE FESTA MAJOR CAPELLADES

Ciutat: Capellades

Lloc: Doctor Fleming

De dimarts 17 d’agost 2021, 0:15 h a 0:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dt. 17 d’ag.
00:15 h
Finalitzat
BUS LLANÇADORA PEL CONCERT JOVE DE LA FESTA MAJOR DE CAPELLADESEnguany, el dia 16 d'agost, entre les 00:00h i les 00.30h, hi haurà... Llegir més

BUS LLANÇADORA PEL CONCERT JOVE
DE LA FESTA MAJOR DE CAPELLADES

Enguany, el dia 16 d'agost, entre les 00:00h i les 00.30h, hi haurà 2 busos llançadora per tornar a les poblacions veïnes.

Atenent la prorroga del toc de queda, fixada entre la 1h i les 6h del matí, decretat per la Generalitat de Catalunya fins el dia 20 d’agost, l’ajuntament de Capellades posarà en servei dos autobusos llançadora, la nit del 16 d’agost, LA NIT DEL CONCERT JOVE,  oferint al públic en general, i als joves en particular, la possibilitat d’assistir a les activitats de la festa major programades aquella nit, retornant després a les seves poblacions d’origen dins la franja horària autoritzada.

El TICKET BUS FESTA MAJOR, amb uns cost de 2€, tindrà el seu punt de sortida al carrer Dr. Fleming amb destinació a les següents poblacions;

BUS (1) La Torre de Claramunt, Vallbona i Piera
BUS (2) La Pobla de Claramunt, Vilanova del Camí i Igualada.