Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Nits d'agost

Culturals, Teatre

  • Nits d'agost

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: La Patronal - Sala Josep Brossa

De dissabte 28 de setembre 2019, 19:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 28 de set.
19:00 h
Finalitzat
El dissabte 28 de setembre estrenem nova temporada amb una obra de El Ciervo Teatre que ha recollit elogis des de la seva estrena.Nits... Llegir més

El dissabte 28 de setembre estrenem nova temporada amb una obra de El Ciervo Teatre que ha recollit elogis des de la seva estrena.

Nits d'agost explica com la calor asfixiant del mes d'agost cau sobre la família Vidal, una família desestructurada que es retroba amb motiu de l'estranya desaparició d'en Bernat, el patriarca. Teresa, una mare malalta de càncer i addicta als medicaments, entrarà en conflicte directe amb les seves tres filles, Bàrbara, Eva i Carolina, traient a relluir les seves misèries i pors.

Teniu l'oportunitat de pagar a través d'aquesta plataforma, juntament amb l'entrada de l'obra, la quota de soci de l'Espai per a la temporada 2019-20 que us permet tenir descomptes en totes les obres que programem a Sant Quirze, les que que anem a veure amb el Club d'espectadors, per Pessics, i més coses que estan en marxa. Si ho feu, ja podeu escollir entrada de soci al mateix moment.