Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Orfeó Atlàntida - Grosse Messe d’Anton Bruckner.

Concerts, Música

  • Orfeó Atlàntida - Grosse Messe d’Anton Bruckner.

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Carrer de la Falguera, 6

De diumenge 16 de juny 2019, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Orfeò Atlàntida MILÉN P. PANAYÓTOV – Director L’Orfeó Atlàntida presenta la Grosse Messe nº3 en fa menor d’Anton Bruckner. És... Llegir més

Orfeò Atlàntida

MILÉN P. PANAYÓTOV – Director


L’Orfeó Atlàntida presenta la Grosse Messe nº3 en fa menor d’Anton Bruckner. És una de les obres religioses més notables i aclamades del compositor austríac. És una peça simfònica coral que representa un agosarat repte per la massa coral: amb alguns passatges a capella, murmuris expressius, quartet de solistes vocals i cor mixt, en aquesta ocasió s’ofereix amb acompanyament de piano, que permet gaudir de l’expressivitat del cor en tota la seva plenitud.

La Grosse Messe en fa menor està travessada en gran mesura de l'escriptura simfònica del seu autor: accents heroics i èpics, obstinats i progressions mantingudes que augmenten la tensió. La Missa és una obra plena de contrastos motiu de lloança a Déu no sembla tenir mai fi.