Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Orfeó Lleidatà - CHRISTMAS & SONGS.CAT

Culturals, Música

  • Orfeó Lleidatà - CHRISTMAS & SONGS.CAT
  • Orfeó Lleidatà - CHRISTMAS & SONGS.CAT

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Auditori Palau Falguera

De diumenge 13 de desembre 2020, 18:30 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Amb Songs.cat, el Cor de l’Orfeó Lleidatà arriba ple d’energia positiva, i ens traslladarà a un món de cançons pop, rock i gòspel,... Llegir més

Amb Songs.cat, el Cor de l’Orfeó Lleidatà arriba ple d’energia positiva, i ens traslladarà a un món de cançons pop, rock i gòspel, repassant alguns dels HITS més importants dels darrers 50 anys. Des de spirituals fins a Queen.

L’Orfeó Lleidatà fou fundat l’any 1861. A mitjans del segle XX. En destaca especialment la introducció dels negres espirituals al nostre país de la mà del compositor americà W.L. Dawson.

Entre les seves últimes produccions hi destaca el Cant de les Estrelles d’Enric Granados conjuntament amb l’Orfeó Català a l’Auditori Enric Granados i al Palau de la Música Catalana (abril 2011), el Mozart Rèquiem al Teatre de La Llotja (2012), la Gran missa en Do m de Mozart (2015), Carmina Burana (2018) i el Rèquiem de Mozart (2019) en homenatge a Lluís Virgili i Farrà amb l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida al Teatre de La Llotja, juntament amb produccions de caire més innovador com Blanc (2013) i En català si us plau (2014) o l’exitós Christmas.cat que ja han vist més de 6000 espectadors arreu del territori.