Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

“Pacto entre caballeros” Tribut a Sabina

Concerts, Culturals

  • “Pacto entre caballeros” Tribut a Sabina
  • “Pacto entre caballeros” Tribut a Sabina
  • “Pacto entre caballeros” Tribut a Sabina

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: dissabte 25 de maig 2024, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de maig
20:00 h
Finalitzat
Hora: 20 h Preu: 15,10€ Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 110 minuts Descripció: "Pacto entre caballeros" és una banda tribut... Llegir més

Hora: 20 h

Preu: 15,10€

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 110 minuts

Descripció: "Pacto entre caballeros" és una banda tribut a Sabina, amb sis músics en escena liderats per Julián d'Eusebio, que des del 2014 repassa amb destresa i respecte tot un repertori dels millors i més coneguts temes d'aquest popular cantautor. El resultat és un bon homenatge, que fa reviure en directe, tant en grans festivals com en sales o teatres, la màgia de Sabina...

El nom triat per aquesta banda és, per rendir un tribut musical al gran Sabina. En directe, ens sorprendran positivament fins i tot als seguidors més fidels, perquè es nota en escena una certa passió pel "Mestre".

Han teixit, a fi de fer-nos reviure mitjançant un complet recorregut musical, un repertori on destaquen els temes més emblemàtics de la seva llarga trajectòria: